|
Novinky a akcie 2016
Nová generácia
rúrkových výmenníkov pre potravinárske použitie
Tepelné spracovanie média pri
použití antikorového (nerez) rúrkového výmenníka XLG s vlnitými rúrkami
prebieha rýchlejšie ako u iných rúrkových výmenníkov tepla. Dôvodom vyššej
účinnosti je súčiniteľ prestupu tepla. Súčiniteľ prestupu tepla je číselná
hodnota predstavujúca rýchlosť prenosu tepla z jednej tekutiny na druhú. Pri
rúrkových výmenníkoch je hodnota prestupu tepla významne vyššia, čo umožňuje
rýchlejšie ošetrenie a spracovanie média. Výsledok je zrejmý. Potravinárske
produkty, ktoré sú pasterizované vo výmenníku tepla z vlnitej rúrky si udržia
viac zo svojich prirodzených vlastností, chute a vitamínov tým, že menej času je
potrebné na ich spracovanie. Produkty sú vystavené vysokej teplote za kratšiu
dobu a nedochádza k degradácii v ich prirodzených vlastností, ktoré spôsobuje
teplo.
XLG výmenníky tepla z
vlnitej rúrky dokážu spracovať akýkoľvek typ ovocnej šťavy s dužinou, ako aj
iných nápojov, ktoré obsahujú častice, koncentráty, pretlaky, hroznového muštu,
víno, whisky, pivo, omáčky a polievky, ktoré obsahujú kúsky zeleniny, kečup,
paradajková omáčka, omáčky na špagety, barbecue omáčka, ragú omáčky, gazpacho,
syrovou omáčkou, mätovou omáčkou, kari omáčky, majonézu, minestrone polievka,
špargľový krém, krém na hubovú polievku, krémové cukety polievky, biela cesnačka
... atď.
Kontaktujte firmu Boyser
s.r.o. pre správny návrh vhodného výmenníka pre Váš proces. Pre viac informácií
čítajte:
XLG-XTube-Boxer-SK
Rok:
2016 |
2015 |
2014 |
2013 |
2012 |
2011 |
2010 |
2009
Žiadosť o zaslanie literatúry alebo Dopyt
Do
pozornosti odporúčame ďalšie naše webové stránky:
boulton.sk,
boyser.eu,
boyser.sk,
comaccal.sk,
doseuro.sk,
fluidmix.sk,
fpz.sk,
gemmecotti.sk,
grun.sk,
mixtron.sk,
omac.sk,
ompi.sk,
rietschle.sk,
santoprene.sk,
spandau.sk,
sydex.sk,
turck.sk,
ubytovnamlyn.sk,
varisco.sk,
yamada.sk
|